Сите права се задржани. А.Д. ТЕАЛ - Тетово
ГАЛЕРИЈА
КАТЕГОРИИ
  • алуминиумски трупци
  • блок за дезоксидација
  • алуминиумски легури
  • алуминиумски профили
  • цевки и шипки
  • алуминиумска галантерија

повеќе >>
дома
за нас
дејност
продукти
галерија
контакт

А.Д. ТЕАЛ - ТетовоМакедонски
I English
ул. “Браќа Младинови “ бб
1200 Тетово, Македонија
Телефон: +389 44 335 290
+389 44 335-291
Факс: +389 44 335-289