КОНТАКТ СО НАС
                А.Д. ТЕАЛ
                               
                                Адреса:
ул.Браќа Миладинови бб
1200 Тетово, Македонија
Телефон: +389 44 335 291
      Факс:  +389 44 335 289
E-mail:  info@teal.mk
OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.

А.Д. ТЕАЛ - Тетово
Македонски
ул. “Браќа Младинови “ бб
1200 Тетово, МакедонијаТелефон: +389 44 335 290
+389 44 335-291
Факс: +389 44 335-289
- директор                            
  Васил Чорбаџиев
    - vasil@teal.mk
- заменик директор 
  Сотир Чорбаџиев
   - sotir@teal.mk
- комерција            
   Дејан
   - dejan@teal.mk
ЛОКАЦИЈА
  Акционерското друштво ТЕАЛ АД е лоцирано во Тетово, втор по големина град на Република Македонија.  Локацијата претставува и стратешка предност, затоа што обезбедува близина до целните пазари во регионот. 
  Република Македонија е континентална земја лоцирана во центарот на Балканскиот полуостров, со вкупна површина од 25,713 квадратни километри.  На север се граничи со Србија, на југ е Грција, на исток Бугарија и на запад Албанија.  Централната локација на Балканот дава можности за географски, економски и културни поврзувања со Западна и Централна Европа од една страна и Југоисточна Европа и Блискиот Исток од друга.
КАКО ДО НАС

Сите права се задржани. А.Д. ТЕАЛ - Тетово