МИСИЈА
Мисија

- Од 1978 година, ТЕАЛ е компанија која успешно ги задоволува потребите на купувачите со квалитетни алуминиумски профили.
- Нашата мисија е да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и да постанеме "Добавувач на висококвалитетни алуминиумски профили од меки и тврди легури на алуминиум".

- Нашата мисија го подвлекува значењето на купувачот. 

- Вработуваме компетентни и динамични луѓе низ целата компанија, кои на нашите клиенти им гарантираат целосно решавање на проблемите. 

- Сметаме дека сме прогресивни во бизнисот, но со конзеративен пристап, подвлекувајќи го квалитетот на нашите производи и постојано истражување на иновативни начини за задоволување на променливите потреби на нашите клиенти. 


Сите права се задржани. А.Д. ТЕАЛ - Тетово
дома
за нас
дејност
продукти
галерија
контакт

А.Д. ТЕАЛ - ТетовоМакедонски
I English
ул. “Браќа Младинови “ бб
1200 Тетово, Македонија
Телефон: +389 44 335 290
+389 44 335-291
Факс: +389 44 335-289