— Мисија


Од 1978 година, ТЕАЛ е компанија која успешно ги задоволува потребите на купувачите со квалитетни алуминиумски профили.

– Нашата мисија е да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и да постанеме “Добавувач на висококвалитетни алуминиумски профили од меки и тврди легури на алуминиум”.

– Нашата мисија го подвлекува значењето на купувачот.

– Вработуваме компетентни и динамични луѓе низ целата компанија, кои на нашите клиенти им гарантираат целосно решавање на проблемите.

– Сметаме дека сме прогресивни во бизнисот, но со конзеративен пристап, подвлекувајќи го квалитетот на нашите производи и постојано истражување на иновативни начини за задоволување на променливите потреби на нашите клиенти.